Icon depicting envelope-square Icon depicting phone-square Icon depicting twitter-square Icon depicting facebook-square

Medlemmarnas material

Här börjar vi nu samla in länkar till medlemmarnas material för att skapa en bra idébank med bra inspiration till oss all runt om i landet. Var och en ska ju inte sitta på sin kammare och hitta på nya lösningar - utan återvinn så många goda idéer, tips och lösningar i nätverket som möjligt! Nätverka och dela mera!

Tipsa gärna kommunikation@sekom.se om ytterligare material som kan delas.

Hållbarhetsarbete

Youtube-filmer

  • Borås Hållbar konsumtion - Möt framtidens konsument: Science Park Borås har tillsammans med Västra Götalandsregionen tagit hjälp av Kairos Future för att ta reda på vad morgondagens konsumenter kommer att efterfråga. Vilka hållbarhetstrender finns runt hörnet och vilka är de mest framträdande konsumentgrupperna som kommer bidra till omställningen?
    https://youtu.be/otUWrZHX85k

  • Klimatsmart Mat: Vi är enormt stolta över vår klimatsmarta mat i Karlstads kommun! Vi satsar på hållbar mat tillagad från grunden, ökade inköp av ekologiskt och närproducerat. Matsvinnet har hittills minskat med över 30 ton! I filmen berättar en kock och elever från olika skolor om vårat arbete för hållbara skolmåltider. Läs mer på: karlstad.se/klimatsmartmat
    https://www.youtube.com/watch?v=pfBtpwm3M2k

Nyhetsbrev

  • Hållbart från Kungälv - Kungälvs kommun har ett nyhetsbrev om miljö- och hållbarhetsfrågor. Bli inspirerad till insatser som bidrar till förbättrad miljö eller minskad miljöpåverkan, och öka kunskapen och intresset för miljö- och hållbarhetsfrågor.
    Läs de senaste numren av nyhetsbrevet och anmäl prenumeration