Icon depicting envelope-square Icon depicting phone-square Icon depicting twitter-square Icon depicting facebook-square Icon depicting youtube

Sekoms årsmöte = digitalt möte online

På grund av coronaviruset så väljer vi att hålla vårt årsmöte som ett digitalt möte online torsdagen den 14 maj, kl 08:00-09:00 (observera att mötet kan dra över eftersom det är ett levande möte).

På detta digitala årsmöte är det tillåtet för alla att delta, men det är bara kontaktpersonerna (kontaktpolitikerna och kontakttjänstepersonerna) som har rösträtt. Vi förväntar oss att du som kontaktperson (kontaktpolitiker eller kontakttjänsteperson) närvarar.

Du behöver förbereda några saker innan för att kunna delta i det digitala mötet:

1.) ANMÄL DIG I GOD TID! Gå in via anmälningslänken (https://scooliagroup.adobeconnect.com/ekokommuner14maj/event/registration.html) och anmäl genom att registrera dig. När du är anmäld och registrerad kommer du att få ett mejl (kan hamna i din skräppost så titta även där) med en inloggningslänk (tryck på knappen "Join") till själva årsmötet och lite praktisk information om det digitala mötet.

2.) LÄS ÅRSMÖTESHANDLINGARNA - så att du är väl förberedd till årsmötet. Årsmöteshandlingarna kommer att anslås på vår webbplats (www.sekom.se/Årsmöteshandlingar) senast tre veckor innan mötet.

3.) FÖRBERED DET PRAKTISKA. Titta i genom den praktiska informationen om det digitala mötet (som du fick via mejl när du anmälde dig och blev registrerad. Se till att du har högtalare eller headset/hörlurar till din dator så att du får bra ljud samt kontrollera att du har Flash Player installerat och aktiverat i din webbläsare. Det finns också appar till IOS och Android om du hellre vill följa via mobil/padda.

4.) DELTA PÅ ÅRSMÖTET. En god stund innan själva årsmötet: Gå in via inloggningslänken (tryck på knappen "Join") till själva årsmötet som du fick via mejl när du anmälde dig och blev registrerad. Nu är du redo för att vara med på årsmötet.

=================
Presentatörer:
Kenneth Gyllensting, mötessekreterare, samordnare Sveriges Ekokommuner
Lars Thunberg, förslag till mötesordförande, kommunalråd Helsingborgs stad
Camilla Wester, valberedningsrepresentant, Miljöstrateg Enköpings kommun